Biezpiena sacepums ar mandarīniem
foto: Shutterstock
Biezpiena sacepums ar mandarīniem
Deserti
2024. gada 12. decembrī, 10:00

Biezpiena sacepums ar mandarīniem

Mandarīnu vietā der gan apelsīnu gabaliņi, gan jebkuras mūsu pašu sulīgās ogas.

Pagatavošana

40 min80 porcijas
1

Mandarīnus nolobi un sadali daiviņās. Atdali balto plēvīti.

2

Olu baltumus atdali no dzeltenumiem un kopā ar šķipsniņu sāls viegli saputo. Turpini putot un pakāpeniski iesijā cukuru, līdz izveidojas stingras putas.

3

Sviestu saputo ar pūdercukuru un citrona sulu. Pa vienam ieputo olu dzeltenumus. Iemaisi biezpienu un mannu.

4

Uzmanīgi iecilā saputoto baltumu.

5

Pildi ietaukotā sacepumu veidnē. Virsū kārto mandarīnu gabaliņus.

6

Liec 175 grādu karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 50 minūtes. Gatavu pārkaisi ar pūdercukuru.