Apm.100 ml aukstā pienā izšķīdini kartupeļu cieti un pievieno olas dzeltenumus. Pārējo pienu pārlej katliņā un uzkarsē. Pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Kad piens ir uzkarsis, pamazām pievieno pienu ar kartupeļu cieti. Visu laiku maisot, karsē 1-2 min. Pudiņu salej deserta trauciņos un novieto ledusskapī.
Banānus notīri, sagriez ripiņās. Pannā izkausē sviestu un pievieno 2 ēd.k. cukura. Apmaisi un pievieno banānus. Cep banānus, kamēr tie izšķīst un cukurs ir pilnībā izkusis. Ja desertu neplāno pasniegt bērniem, tad vari pievienot kādu alkoholu.
Saldo krējumu uzputo ar atlikušo cukuru. Banānus atdzesē un saspaidi ar dakšu. Pievieno saldo krējumu, samaisi.
Pudiņu pasniedz ar banānu krēmu. Izdekorēt vari ar rīvētu šokolādi vai sasmalcinātiem cepumiem.