

Sagriez ķirbi nelielos gabalos un vāri, līdz tas gatavs. Nolej lieko ūdeni citā traukā. Ķirbi izberz caur sietu, sajauc ar sviestu. Liec kastrolī uz mazas uguns, maisi un vāri, līdz masa sāk sabiezēt. Iemaisi miltus, olas dzeltenumu, piparus un rūpīgi samaisi.
Ar tējkaroti no mīklas veido klimpas, ar dakšiņu saspied to malas (tā, kā to dara, taisot klasiskos itāļu ņjokus) un liec uz miltiem pārkaisītas darba virsmas, lai apžūst.
Pagatavo mērci: izkausē sviestu, kurā iemaisi raudeni, sāli, piparus. Karsē 40 sekundes – gatavs!
Pirms pasniegšanas uzvāri ūdeni, kurā iepriekš vārījās ķirbis, liec iekšā klimpas un vāri 2–3 minūtes. Ar putu karoti izņem klimpas no šķidruma, notecini, liec uz šķīvja, pārlej ar mērci un pārkaisi ar parmezānu.