Sautēti sarkanie kāposti ar apelsīniem
foto: Shutterstock
Sautēti sarkanie kāposti ar apelsīniem
Dārzeņu ēdieni
2025. gada 17. februārī, 12:00

Sautēti sarkanie kāposti ar apelsīniem

0

Saimnieces Ivetas Galējas recepte. Izmanto šo piedevu cepetim un citiem gaļas ēdieniem!

Pagatavošana

120 min5 porcijas
1

Kāpostus sagriez smalkās strēmelītēs, apelsīnus sadali gabaliņos, sīpolu sakapā.

2

Lielā katlā sakarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno cukuru un apelsīnus un viegli karamelizē.

3

Pievieno kāpostus, etiķi, apelsīnu sulu un 250 ml ūdens, lauru lapu, krustnagliņas un 2 tējk. sāls.

4

Uz lēnas uguns sautē 1½ stundas, beigās pievieno cukuru un, ja vajag, vēl nedaudz etiķa un sāls.