Kabaču pankūkas
foto: Shutterstock
Kabaču pankūkas
Dārzeņu ēdieni
2024. gada 29. novembrī, 10:00

Kabaču pankūkas

Pankūkām var izmantot arī mazus cukīni un ķirbju mīkstumu.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Atsevišķi sarīvē rupjās skaidiņās kabaci ar visu sēklotni un burkānu. Kabaču skaidiņas liec sietā, lai notek liekais šķidrums, pēc tam vēl rūpīgi izspied.

2

Sīpolu smalki sakapā. Olas ar šķipsniņu sāls saputo gaisīgās putās.

3

Putotajās olās iemaisi sīpolus, burkānus, kabačus, miltus, pētersīļus, romiešu ķimenes, sāli un piparus.

4

Veido nelielas pankūciņas, liec pannā ar sakarsētu eļļu un cep no abām pusēm gatavas.

5

Ķiplokus izspied caur spiedi un iemaisi jogurtā. Liec pankūkas uz šķīvja un apzied ar ķiploku jogurtu.