
foto: Shutterstock
Nomizotus kāļus sagriez gabaliņos. Ieber sietā, ieliec katlā virs verdoša ūdens un tvaicē 15–20 minūtes.
Nomizotus sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. 4 mangolda lapas pataupi, pārējo sagriez plānās strēmelēs. Papriku sagriez salmiņos, tomātus – mazos gabaliņos.
Pannā sakarsē eļļu, pieber sīpolus un ķiplokus un pāris minūšu pacep.
Pievieno mangoldus un sautē aptuveni 5 minūtes. Pieber sāli un piparus, pielej buljonu un sautē vēl 3–4 minūtes. Pievieno tomātus un papriku un turpini sautēt 5 minūtes. Iemaisi kāļus.
Sausā pannā apgrauzdē riekstus.
Dārzeņiem pievieno citrona sulu, kariju, piparus un sāli.
Katrā šķīvī vai bļodiņā ieklāj pa mangolda lapai un ieliec dārzeņus. Pārkaisi ar riekstiem.