Nelielā bļodā sajaukt kopā majonēzi, smalki sakapātus pētersīļus, ķiplokus un svaigi maltus piparus.
Sīpolu nomizot, sagriezt pusgredzenos. Sēnes attīrīt no smiltīm un sagriezt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus ~ 3 minūtes. Pievienot sēnes un cept vēl 2 minūtes. Pievienot sāli un 50ml ūdens un sautēt, kamēr sēnes ir mīkstas, ~ 5-7 minūtes.
Maltai gaļai pievienot sāli un svaigi maltus piparus, samaisīt. No maltās gaļas izveidot četrus apaļus 2-3 cm biezas kotletes. Cept uz grila 7 minūtes vienu reizi apgriežot. Uz katras kotletes uzlikt pa 1 ēd.k. sēņu un sarīvētu sieru un cept vēl 1 minūti, kamēr siers būs izkusis.
Maizītes sagriezt uz pusēm un apgrauzdēt. Katru pusīti apsmērēt ar mērci. Uz vienas pusītes uzlikt salātu lapu un kotleti, apsegt ar otru maizes pusīti.