foto: Shutterstock
Bezalkoholiskie dzēr.
2021. gada 27. decembrī, 14:00

Saldējuma kokteilis ar ceptiem āboliem

Ābols ir unikāls auglis, pieminēts pat Bībelē. Tajā ir gan vitamīni, gan garša, gan kārdinoši izskatās. Ir simtiem recepšu, ka izmantot šos augļus. Šī ir viena no tām!

Pagatavošana

15 min
1

Āboliem izgriež serdes, nomizo un cep cepeškrāsnī 180 grādos līdz āboli ir mīksti. Gatavus ābolus sablenderē. Tur pat pievieno jogurtu, saldējumu, medu un visu saputo. Dekorē ar augļiem un sasmalcinātiem riekstiem.

2

Ja jums ir mikroviļņu krāsns, tad ābolu cepšanas process aizņem mazāk laika - uz pilnu jaudu uzliekot process aizņems kādas 4-5 min. Viss ir atkarīgs no ābolu šķirnes un mikroviļņu krāsns.