Cherry liqour in glass on natural background. Selective focus
Cherry liqour in glass on natural background. Selective focus
Alkoholiskie dzērieni
2023. gada 24. jūnijā, 18:38

Ķiršu uzlējums

0

Sācies ķiršu laiks un ja nav sava dārziņa ar ķiršu audzi, arī veikalos tie ir iegādājami. Un nu īstais laiks padomāt par kādu gardu uzlējumu garajiem ziemas vakariem.

Pagatavošana

1

Ķiršus noskalot zem tekoša ūdens, apžāvēt un izņemt kauliņus. Stikla trauku piepildīt ar ķiršiem, aizvākot. Lielā katlā ieklāt dvieli vai drānas gabalu, novietot trauku, katlā ieliet ūdeni, uzvārīt un karsēt 5 minūtes. Atdzesēt.

2

Pievienot kanēļa standziņu, krustnagliņas, cukuru, degvīnu un aizvākot. Trauku novietot tumšā vietā un ik pa brīdim sakratīt.

3

Uzlējums ir gatavs pēc 4 nedēļām.

4

Alkohola pārmērīga lietošana ir kaitīga jūsu veselībai!