foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
"Sadzeras un prātiņš aiziet!" Huligāni naktī izposta gleznainu atpūtas vietu Rūjienas pusē
Vandāļi iebraukuši teritorijā pa vienu pusi un izbraukuši pa citu, izgāžot sētu.
Sabiedrība
2018. gada 19. oktobris, 06:11

"Sadzeras un prātiņš aiziet!" Huligāni naktī izposta gleznainu atpūtas vietu Rūjienas pusē

Jauns.lv

Naktī uz 13. oktobri izpostīta gleznainā atpūtas vieta pie Rūjienas novada Lodes pagastā esošā Laņģezera. Kā liecina foto sociālajos tīklos, sakopto teritoriju kāds izvandījis ar automašīnu.

“Labdien, mīļie atpūtnieki! Paldies tiem, kuri māk atpūsties tā, kā tas atpūtas vietā pienākas, taču šoreiz īpaši lielāks un mīļāks “paldies” šiem konkrētajiem atpūtniekiem! Salauztas sētas, galdi, izšķaidīti stikli. Ja varbūt kāds ir redzējis vai kaut ko dzirdējis, lūdzu atsaukties. Un, ja neesi neko redzējis, padalies, lai citi redz!” vēsta ieraksts gleznainās vietas “Facebook” kontā.

Citi sociālo tīklu lietotāji ņēmušies apspriest, kuri no vietējiem varētu būt nodevušies šādām nakts izpriecām:

Savukārt sarunā ar Jauns.lv atpūtas vietas pārstāvis Armands Taims izstāsta, ka jau paguvis ar iesniegumu vērsties Valsts policijā un vandāļi diezgan ātri noskaidroti.

“Vainīgie ir vietējie puiši, kuri ar automašīnu cauri sētai ielauzušies teritorijā, visu izbraukājuši un tad devušies prom. Sadzeras un tad prātiņš aiziet!” sašutumu pauž Armands.

Postaža atpūtas vietā "Laņģezers"

Naktī uz 13. oktobri izpostīta gleznainā atpūtas vieta pie Rūjienas novada Lodes pagastā esošā Laņģezera. Kā liecina foto sociālajos tīklos, ...

gallery icon
13

Saimnieks piebilda, ka, lai arī likumsargiem par notikušo ir paziņots, uz taisnīga soda piespriešanu huligāniem viņš tik un tā necer.

Armands nekomentē, cik lieli materiālie zaudējumi ir nodarīti jauniešu izklaižu rezultātā, vien bilst, ka vislielākais ir morālais kaitējums.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote apstiprināja, ka šāds atgadījums ir bijis: "Jā, varam apstiprināt, ka šāds incidents ir noticis. Šobrīd norit izmeklēšanas darbi, taču ir informācija par vienu pārbaudāmo personu."

Tēmas