foto: f64
FOTO: tā izskatās jaunie sporta laukumi pie skolām Imantā un Mežciemā
Laukums Imantā.
2018. gada 9. septembris, 22:44

FOTO: tā izskatās jaunie sporta laukumi pie skolām Imantā un Mežciemā

Jauns.lv

Šajā nedēļas nogalē pie Rīgas skolām Imantas un Mežciema apkaimēs tika atklāti divi jauni sporta un aktīvās atpūtas laukumi.

Tā izskatās jaunie sporta laukumi pie skolām Imantā un Mežciemā

gallery icon
56

Pie Rīgas 96.vidusskolas ir izveidots futbola laukums, multifunkcionālais laukums basketbola, volejbola un tenisa spēlēm. Uzstādīti trīs dažādos augstumos basketbola grozi. Ir izveidots laukums ar ielu vingrošanas iekārtām, bērnu rotaļu laukums. 800 kvadrātmetru lielā teritorijā ir izveidota velo trase. Ir labiekārtota arī skolas apkārtne 3200 kvadrātmetru plātībā.

Savukārt pie Mežciema pamatskolas ir izveidots futbola laukums ar mākslīgo zālienu. Divi multifunkcionālie laukumi dažādam sporta spēlēm, vingrošanas laukums, kurā ir uzstādīti 10 trenažieri. Apkārt laukumam ir trīs skrejceļi ar sintētisko sporta segumu un tāllēkšanas sektors. Gandrīz 750 kvadrātmetru platībā ir izveidota jauna multifuncionāla velo trase. Skolu audzēkņiem un iedzīvotājiem ir izveidots rotaļu laukums.

Sporta un aktīvās atpūtas laukumus, pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma, pie Rīgas 96.vidusskolas izveidoja būvuzņēmums "LNK Industries" un bet starp Mežciema pamatskolu un Rīgas 89.vidusskolu būvuzņēmums "VELVE".