foto: Aculiecinieku foto
"McDonald's" darbinieki necieta avārijā, kurā "Mercedes" taranēja restorāna sienu
112
2018. gada 17. jūlijs, 14:46

"McDonald's" darbinieki necieta avārijā, kurā "Mercedes" taranēja restorāna sienu

LETA

Auto ietriekšanās ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" sienā Marijas ielā, Rīgā, būtiski neietekmēja tā darbu, aģentūrai LETA apliecināja "McDonald's" vadītājs Baltijas valstīs Vladimirs Jaņevskis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mersedess Rīgas centrā taranē "McDonald's" restorānu

gallery icon
16

Viņš sacīja, ka negadījuma laikā neviens no restorāna apmeklētājiem un darbiniekiem necieta. "Nekavējoties tika izsaukta policija, kas šobrīd veic izmeklēšanu. Restorāna darbs netika ietekmēts," uzsvēra Jaņevskis.

Jau vēstīts, ka pagājušās svētdienas rītā kāds autovadītājs ar auto ietriecies ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" sienā Marijas ielā, Rīgā, un aizbēga no notikuma vietas.

Kā informē Valsts policijā (VP), izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts svētdienas rītā plkst.5.39. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka "Mercedes-Benz" markas automobilis ietriecies ēkas sienā, taču automašīnas vadītājs notikuma vietā vairs nebija atrodams.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUDG) aģentūru LETA informēja, ka tas izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.5.39. VUGD pārstāvji konstatēja, ka zem automašīnas, kā arī blakus tai ir izlijusi eļļa, kura sekojoši tika apbērta ar absorbentu. Tāpat tika veikta auto atlūzu novākšana.

Kā ziņots, ātrās ēdināšanas uzņēmuma "McDonald's" restorānu ķēdes pārvaldītāja Latvijā SIA "Premier Restaurants Latvia" apgrozījums pērn bija 36,12 miljoni eiro, kas ir par 13,4% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt tā peļņa pieauga par 42,9% un bija 1,623 miljoni eiro.

SIA "Premier Capital Latvia" dibināta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4,237 miljoni eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai B.V. "Premier Capital".