foto: LETA
Festivāla "Lampa" apmeklētāji, ierodoties Rīgā ar vilcienu, uz 20 minūtēm iesprostoti stacijā
Vilciens.
Sabiedrība
2018. gada 1. jūlijs, 10:12

Festivāla "Lampa" apmeklētāji, ierodoties Rīgā ar vilcienu, uz 20 minūtēm iesprostoti stacijā

LETA

Naktī ap plkst.1.30 Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā ieradās vilciens ar apmēram 50 pasažieriem no Cēsīm, kuri sākumā nespēja no stacijas izkļūt, novēroja aģentūra LETA.

Pasažieriem ierodoties Rīgā, stacijas durvis bija slēgtas, un tuvumā nebija cilvēku. Sazinoties ar stacijas pārstāvjiem, pasažieriem izdevās atrast atbildīgās personas un pēc apmēram 15-20 minūtēm visi tika izlaisti no stacijas.

AS "Pasažieru vilciens" pārstāvis Egons Ālers aģentūrai LETA sacīja, ka tiks pārbaudīts, kāpēc šāda kļūda ir notikusi. ""Pasažieru vilciena" vārdā un "Latvijas dzelzceļa" vārdā vēlos atvainoties pasažieriem. Darīsim visu iespējamo, lai šādas situācijas neatkārtotos," norādīja Ālers.

Jau ziņots, ka saistībā ar nedēļas nogalē Cēsu pils parkā notikušo sarunu festivālu "Lampa" AS "Pasažieru vilciens" bija papildinājis vilcienu kustības sarakstu ar reisu festivāla apmeklētājiem.

Sarunu festivāls "Lampa" Cēsu pils parkā norisinājās ceturto reizi. Festivāla "Lampa" laikā no 29.jūnija līdz 30.jūnijam Cēsu pils parkā notika vairāk nekā 270 pasākumi, tostarp diskusijas, darbnīcas un iepazīšanās ar Latvijas politisko partiju programmām.