foto: Publicitātes
Mamma Laura pēc ciemošanās pie Roberta Gobziņa ģimenes raud
„Jāsaka, ka Gobziņu ģimene, maigi sakot, lido pa mākoņiem,” pēc visa piedzīvotā secina Laura.
Sabiedrība
2018. gada 19. aprīlis, 08:09

Mamma Laura pēc ciemošanās pie Roberta Gobziņa ģimenes raud

Kasjauns.lv

Asaras, pārmetumi, aizvainojums – tā aizritējusi viesmammas Lauras dalība šovā “Mammu, brauc mājās!”, kas noritēja dziedātāja un dīdžeja Roberta Gobziņa (53) mājās.

Roberts Gobziņš glābj iedzīvi pēc ugunsgrēka

Mūziķa Roberta Gobziņa dzīvoklī 2016. gada 15. jūlijā bija izcēlies ugunsgrēks.

gallery icon
15

Gobziņš ar sievu Madaru un trīs meitām – Marutu Agapi (5), Annu Mariju (4) un pusgadu veco Jūliju Ambertu – ar šova “Mammu, brauc mājās!”, ko šodien varēs redzēt kanālā STV Pirmā!, palīdzību vēlas ieviest pārmaiņas ģimenes ikdienā. Kamēr Gobziņa sieva ar jaunāko atvasi atpūšas viesnīcā, pie dīdžeja un vecākajām meitām trīs dienas mitinājās viesmamma Laura Caune.

Divdesmit četrus gadus veco Lauru, kura ir trīs bērnu māte, jau iepazinām TV šovā “Caur ērkšķiem uz...”. Jauniete savulaik pārmērīgi lietoja alkoholu, bija skaļa un asa pret citiem, bet pēc šova ieguva gan skaistu smaidu, gan izmainīja savu garīgo pasauli. Taču, uzzinājusi par Lauras pagātni, Gobziņa sieva Madara bija skarba un pateica, ka nevēlas, ka tāda sieviete pavada laiku ar viņas bērniem. Jauniete atkal no jauna saskārās ar neiecietību no svešu cilvēku puses.

„Žēl, ka joprojām nākas pasaulei pierādīt, ka esmu labs cilvēks. Gribu labu, tiecos uz labo. Es nenoliedzu pagātni, jo to nevar izmainīt, bet tagad esmu cits cilvēks. Jutu no Madaras negatīvu attieksmi pret sevi saistībā ar manu pagātni,” nosaka Laura. Šovā viņa pierādīja, ka prot būt gan kārtīga saimniece, gan parūpēties par svešiem bērniem. Meitenes pret Lauru bija atvērtas, zinātkāras un labprāt iesaistījās visās aktivitātēs, ko jaunā sieviete bija izplānojusi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Madara un Roberts Gobziņi.

Ja ar meitenēm Laurai izveidojās lieliska saikne, tad grūtāk veicās komunikācijā ar ģimenes galvu Robertu Gobziņu. Vīrieti dienas laikā nedrīkstēja traucēt, viņš vairāk laika pavadīja, atpūšoties savā guļamistabā, nevis kopā ar ciemos esošo Lauru un savām meitām. Pavisam ērcīgs Gobziņš kļuva, kad Laura piedāvāja visiem kopā aizbraukt pamakšķerēt, jo viņam jau bija savi nākamās dienas plāni, turklāt pārmeta meitenei, norādot uz savu smago veselības stāvokli.

„Nesaskaņas ar Robertu radās, jo Madara un Roberts mani nebrīdināja, ka viņam ir piešķirta invaliditāte. Tā dēļ ļoti pārdzīvoju, raudāju. Nepatīkami, ka viņš to neprata mierīgi paskaidrot. Es taču nevaru zināt, kas viņam kaiš, ja pēc skata redzu šķietami fiziski veselu vīrieti, kurš visu var,” tā Laura.

Madara Laurai bija uzticējusi salabot gultu un atvilktni, un jaunieti izbrīnīja, ka Gobziņš to nav izdarījis un arī nepalīdz, redzot, ka viņa ķeras pie darba. Tāpat, aizejot uz darbu, Gobziņš bērnu pieskatītājai Laurai neteica ne vārda. „Jāsaka, ka Gobziņu ģimene, maigi sakot, lido pa mākoņiem,” pēc visa piedzīvotā secina Laura.