Kur ir Oļegs Fiļs, kamēr brūk "ABLV Bank"? Sargā vārtus futbola turnīrā... VIDEO
Sabiedrība
2018. gada 27. februāris, 13:19

Kur ir Oļegs Fiļs, kamēr brūk "ABLV Bank"? Sargā vārtus futbola turnīrā... VIDEO

Jauns.lv

25. februārī norisinājās kārtējās Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru futzāla turnīra spēles. Neskatoties uz iepriekšējā dienā paziņoto "ABLV Bank" potenciālo likvidēšanu, turnīra spēlē piedalījās arī Latvijas bagātākais cilvēks, "ABLV Bank" padomes priekšsēdētājs un lielākais akcionārs Oļegs Fiļs, vēstī RīgaTV 24 raidījumā "TOP5". 

Spilgtas ainas: no "Aizkraukles bankas" ziedu laikiem līdz "ABLV " norietam

No "Aizkraukles bankas" līdz kraham. Spilgtas ainas no "ABLV Bank" ziedu laikiem.

gallery icon

Sargājot savas komandas vārtus, Fiļa pārstāvētā "ABLV Bank" komanda uzvarēja spēlē pret "BlueOrange Bank" ar rezultātu 7:3. 

Mediju pārstāvji kā īpaši gaidīti viesi šajā spēlē gan nebija. RīgaTV 24 komandas klātbūtnes dēļ uz brīdi pat tika pārtraukta spēle. Interesantākais gan sekoja pēc spēles. Pēc mača beigu signāla Oļegam Fiļam tika noorganizēts visu komandas biedru eskorts līdz pat ģērbtuvēm. 

"RīgaTV 24" žurnālists tika turēts aiz jakas, draudēts ar policiju, savukārt komandas biedri nobloķēja kāpnes, lai Oļegs Fiļs netraucēti varētu nokļūt ģērbtuvē, kur tika izkalts plāns, kā Fiļs varētu aizmukt no sporta zāles telpām, ziņo raidījums. 

Ar dežurantu palīdzību pie zāles galvenās ieejas tika novietots balts apvidus BMW markas automobilis, savukārt Oļegs Fiļs tikmēr pa avārijas izeju pameta sporta zāli. Automašīna tika nogādāta pie Fiļa, kurš pēc īsa brīža jau pie stūres sēdās pats un pameta skolas teritoriju.  

Jānorāda, ka divās "ABLV" sasauktajās preses konferencēs Fiļs nepiedalījās, ļaujot ar žurnālistiem runāt līdzīpašniekam Ernestam Bernim un valdes priekšsēdētāja vietniekam Vadimam Reinfeldam.

Mirkļi no Oļega Fiļa un viņa sievas Santas Zāmueles dzīves

Mirkļi no Oļega Fiļa un viņa sievas Santas Zāmueles dzīves

gallery icon