foto: LETA
Invalīdu tiesību aizsardzības centrs: Par Ķeguma novada domes priekšsēdētāja I.Zemnieka humāno attieksmi pret 1. grupas invalīdu
Sabiedrība
2017. gada 21. novembris, 17:21

Invalīdu tiesību aizsardzības centrs: Par Ķeguma novada domes priekšsēdētāja I.Zemnieka humāno attieksmi pret 1. grupas invalīdu

ITAC valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Neibults-Miebolts

Ļoti pateicamies Ķeguma novada domes priekšsēdētājam Ilmāram Zemniekam un visiem domes deputātiem, kuri atbalstīja biedrības "Invalīdu tiesību aizsardzība centrs" lūgumu piešķirt finansējumu uzlabotas kvalitātes nobrauktuves-uzbrauktuves ierīkošanai Ķegumā, Staru ielā 12 biedrības "Invalīdu tiesību aizsardzības centrs" (ITAC) pārstāvim u.c. cilvēku ar ļoti smagiem kustību traucējumiem pārvietošanās ratiņkrēslā vajadzībām ITAC darbības nodrošināšanai.

Kā arī īpaši jāatzīmē domes priekšsēdētāja I.Zemnieka humānā attieksme, personīgi apmeklējot cilvēku ar 1. invaliditātes grupu viņa dzīves vietā, iepazīstoties ar sadzīves apstākļiem un nepieciešamo palīdzību.

Šajā sakarībā jāatzīmē, ka Saeimas Sociālo un darba lietu komisija un Latvijā izcili medicīnas doktori, profesori J.Pētersons un K.Strēlis lūguši atbalstu biedrības "Invalīdu tiesību aizsardzības centrs" darbības nodrošināšanai.

Saistībā ar minēto Finanšu ministrijas vēstulē 01.11.2017 Nr.2-6-03/7666 uz mūsu 27.09.2017. Nr.29 jāuzsver: "FM izprot situāciju veselības nozarē un augsti novērtē biedrības ieguldīto darbu, veicot pašreizējās situācijas analīzi un strādājot pie pasākumiem, lai uzlabotu veselības aprūpi un cilvēku ar invaliditāti stāvokli valstī." 

Konts Rietumu bankā Nr.LV93RTMB0000000804188.