foto: AFP/Scanpix
Ralfs Freibergs gūst savus pirmos vārtus šīs sezonas Čehijas čempionātā
Ralfs Freibergs šosezon 11 spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles.
Hokejs
2018. gada 19. oktobris, 22:47

Ralfs Freibergs gūst savus pirmos vārtus šīs sezonas Čehijas čempionātā

LETA

Latviešu aizsargs Ralfs Freibergs piektdien guva savus pirmos vārtus šīs sezonas Čehijas hokeja augstākās līgas meistarsacīkstēs.

Freibergs ar vārtu guvumu palīdzēja viņa un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētajai Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar 5:3 (2:1, 0:0, 3:2) pārspēt "Mlada Boleslav" komandu.

Latviešu aizsargs šajā mačā guva mājinieku ceturtos vārtus, dueļa 49.minūtē panākot 4:1. Pēcāk tie izrādījās arī spēles uzvaras vārti.

Freibergs šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un 51 sekundi, kuras laikā veica divus metienus pa vārtiem, bet nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Aizsargs šosezon 11 spēlēs guvis vienus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Kulda nospēlēja 13 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Pie rezultatīvas piespēles Čehijas čempionāta mačā piektdien tika latviešu aizsargs Oskars Cibuļskis. Viņa un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā čempionāta līdere Hradeckrālovas "Mountfield" savā laukumā ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pārspēja Vitkovices "Ridera".

Cibuļskis rezultatīvi piespēlēja komandas trešo vārtu guvumā trešajā trešdaļā, rezultātam tobrīd kļūstot 3:1.

Aizsargs šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon viņš 12 spēlēs veicis divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Bičevskis nospēlēja 17 minūtes un desmit sekundes, izpildīja divus metienus, uzvarēja sešos no 11 iemetieniem un bloķēja divus pretinieku raidījumus, izpelnoties neitrālu lietderības koeficientu.

Visbeidzot vēl vienā piektdienas spēlē zaudējumu cieta latviešu uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas savā laukumā ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:1) piekāpās Plzeņas "Škoda".

Bukarts šajā spēlē laukumā pavadītajās 18 minūtēs un 21 sekundē veica vienu metienu pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku raidījumu, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt Galviņš nospēlēja 14 minūtes un 51 sekundi, veica divus metienus, bloķēja divus sāncenšu raidījumus un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Čehijas čempionāta vadībā ar 26 punktiem 12 spēlēs ir "Mountfield", devīto vietu ar 15 punktiem ieņem "PSG Berani", kamēr uzreiz aiz tās ar 13 punktiem ir "Ocelārži".