Beidzot tas ir noticis! Porziņģis kļuvis par pirmo latviešu miljonāru
Kristaps Porziņģis sasniedzis miljonus sekotāju sociālajā tīklā "Instagram".
Sporta zvaigznes
2017. gada 8. maijs, 10:42

Beidzot tas ir noticis! Porziņģis kļuvis par pirmo latviešu miljonāru

Kasjauns.lv

Jā, tieši tā: par miljonāru! Daudzi to bija jau ilgi gaidījuši un tagad tas beidzot ir noticis. Lieki piebilst, ka neviens cits tā īsti Kristapa Porziņģa virsotnēm nespēj tuvoties.

Šeit, protams, runa nav par naudu, bet gan sekotājiem sociālajā tīklā "Instagram". Nepilnu diennakti pēc tam, kad jaunākais no brāļiem Porziņģiem bija devies uz FC "Barcelona" futbola spēli pret "Villareal", bet pēc mača savos sociālo tīklu kontos ievietoja bildi ar katalāņu kluba brazīliešu superzvaigzni Neimaru, sekotāju jubilejas skaits tika sasniegts.

@neymarjr great game 🔝

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Ņemot vērā "Instagram" popularitātes kāpumu pēdējā laikā droši varam secināt, ka Kristaps ir atpazīstamākais latvietis pasaulē un jādomā, ka šo titulu viņš saglabās vēl ilgus gadus.

Tiesa gan Ņujorkas "Knicks" sestā numura popularitāte pasaules mērogā joprojām ir visai pieticīga, jo viņa viens miljons sekotāju uz Selēnas Gomezas 119 miljonu, Arianas Grandes 105 miljonu vai Bejonses un Teilores Sviftas 101 miljona fona izskatās visai pieticīgi.

Populārākais vīrietis un sportists šajā strauji augošajā sociālajā tīklā ir neviens cits kā pēc mēneša Rīgā gaidāmais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu, kuram ir 100,5 miljoni sekotāju un piektā vieta kopumā. Savukārt Neimars ir otrs populārākais sportists ar 74 miljoniem sekotāju, kas viņu kopumā ierindo 12. pozīcijā. Šie skaitļi gan savā ziņā arī pierāda popularitātes attiecību starp basketbolu un futbolu visā pasaulē, jo, iespējams, planētas labākajam groza bumbas meistaram Lebronam Džeimsam ir vien "nieka" 30 miljonu.

Throwback to this special day

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Jebkurā gadījumā apsveicam Kristapu Porziņģi ar pirmo miljonu sekotāju un novēlam vēl daudz, daudz miljonus gan sekotāju sociālajos tīklos, gan ASV dolāru par veiksmīgu sniegumu NBA laukumos.

@mporzingis birthday celebration 💯

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Sarauj Latvija!!! 🇱🇻🇱🇻🇱🇻 Jānis @porzingis izskatās ka arī negaidīja manu paziņojumu.. 😂

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

My guy @jojoanavim hooked me up with his amazing art!

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Kristapa Porziņģa stils: no uzvalkiem līdz džinsiem un beisbola cepurēm

Ārpus basketbola laukuma basketbolists Kristaps Porziņģis redzams gan dažādu krāsu uzvalkos, gan vienkāršos T kreklos, kapučjakās un modīgos saplēstos džinsos. ...

gallery icon

Porziņģis Liepājā paziņo, ka šovasar spēlēs Latvijas izlasē

atvijas basketbola spožākā zvaigzne Kristaps Porziņģis šovasar palīdzēs Latvijas basketbola izlasei Eiropas čempionāta finālturnīrā, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ...

gallery icon

Ieskats Kristapa Porziņģa bērnības dienās

Latvijas labākā basketbolista Ņujorkas "Knicks" spēka uzbrucēja Kristapa Porziņģa ģimene dalījusies ar ASV medijiem ar bildēm, kurās redzams NBA spīdeklis ...

gallery icon