foto: Vida Press
Latvijā par nepilniem 30 eiro joprojām var nopirkt kleitu kā hercogienei Ketrīnai
2018. gada 29. jūnijs, 06:04

Latvijā par nepilniem 30 eiro joprojām var nopirkt kleitu kā hercogienei Ketrīnai

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna izceļas ar demokrātisku apģērbu izvēli. Būdama britu karaliskās ģimenes locekle, viņa nekautrējas savus bērnus dažkārt tērpt ekonomiskas cenu kategorijas apģērbos un arī pati nēsāt zīmolus, kuri cenas ziņā pieejami plašām tautas masām. Kā likums, parasti drīz pēc šādiem gadījumiem attiecīgais apģērba gabals no veikaliem Lielbritānijā tiek ātri vien izpirkts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā tas noticis arī ar svītraino "Zara" zīmola vasaras kleitiņu par 40 britu mārciņām, kurā hercogiene Ketrīna pirms dažām nedēļām bija redzama, atpūšoties kopā ar bērniem. Ketrīnas cienītāji apjūsmoja viņas slaido augumu, slavējot jauno māmiņu par tik perfektas formas atgūšanu jau 7 nedēļas pēc dzemdībām. Un likumsakarīgi Lielbritānijas veikalos šī kleita tika izķerta teju zibenīgi.

foto: Vida Press

Taču hercogienes cienītājām Latvijā joprojām ir iespēja par demokrātisku cenu saģērbties kā stila ikonai Ketrīnai. Mūsu valsts veikalos šāda pati kleitiņa ir nopērkama, turklāt ar atlaidi - tā no 49,95 eiro nocenota uz 29,99.

foto: zara.com
foto: zara.com

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon
11