Izmēģini "iWhite" - unikālo tehnoloģiju, kas ļauj notīrīt tumšo aplikumu no zobiem
2017. gada 21. novembris, 12:22

Izmēģini "iWhite" - unikālo tehnoloģiju, kas ļauj notīrīt tumšo aplikumu no zobiem

Karlīna Timofejeva

iWhite Dark Stains ir īpaši izstrādāts produkts, kas noņem zobu aplikumu, ko rada kafijas, tējas un sarkanvīna lietošana vai smēķēšana. Unikālā tehnoloģija ļauj notīrīt tumšo aplikumu un pasargā zobus no jaunu plankumu veidošanās. Turklāt tas arī atsvaidzina elpu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Unikāla, inovatīva tehnoloģija

Produkta iWhite Dark Stains efektīvā formula apvieno iedarbīgās, praksē pierādītās iWhite Instant īpašības ar inovatīvo tumšo pigmentu absorbējošo tehnoloģiju (Dark Pigment Adsorption Technology). Šī tehnoloģija neapšaubāmi padara produktu unikālu. Tā ir veidota, izmantojot spēcīgas un apvienojošas iekapsulētās aktivētās ogles īpašības mikroskopisku pērļu veidā. Kad tās aktivizētas, mikroskopiskās pērles absorbē, neitralizē un noņem tumšo aplikumu, kā arī neitralizē slikto elpu, ko izraisa smēķēšana, kafijas, tējas un sarkanvīna lietošana. Turklāt šī formula pasargā no jauna tumšā aplikuma veidošanās. Otrā aktīvā viela ir ftalimidoperoksikaproīnskābe (PAP), tās iedarbība ir praksē pierādīta, tā ir efektīva produkta iWhite Instant sastāvdaļa un vairākkārt veiksmīgi lietota iWhite Dark Stains formulā. Ir klīniski pierādīts, ka šim produktam ir balinošas īpašības. Šī sastāvdaļa sadalīs tumšo aplikumu un padarīs gaišāku, tātad zobu virsma kļūs baltāka, un aplikums būs likvidēts.

iWhite Dark Stains produktu līnija

iWhite Dark Stains kapes ir papildinātas ar iWhite Dark Stains zobu suku un zobu pastu. Zobu pastai ir piemērota tumšo pigmentu absorbējošā tehnoloģija, kas absorbē tumšo aplikumu un pasargā no jauna aplikuma veidošanās. iWhite Dark Stains zobu suka noņem kafijas, tējas, vīna un tabakas radīto aplikumu. Arī zobu sukas saros ir izmantota tumšo pigmentu absorbējošā tehnoloģija. Aktīvās oglekļa daļiņas, kas atrodas sukas saros, rūpējas par dabisku zobu baltumu, un tām ir spēcīgas absorbējošas īpašības, kas ļauj jūsu zobiem būt nemainīgi baltiem. 

Una Ulme, žurnāliste

Ar interesi izmēģināju iWhite produktus, īpaši zobu pastu ar aktivētās kokogles daļiņām. Līdz šim biju lietojusi ādu attīrošus produktus ar kokogli un pārliecinājusies par to iedarbību. Zobu pastu lietoju kopā par Dark Stains zobu suku, kuras ērtais rokturis, mazā tīrīšanas galviņa un mīkstie, dažādā lieluma sariņi palīdz viegli sasniegt visas starpzobu zonas. Kokogle ne tikai absorbē zobu aplikuma daļiņas un aizkavē baktēriju veidošanos, bet arī atbrīvo zobus no krāsvielām, kas veidojas, piemēram, pēc kafijas vai sarkanvīna dzeršanas. Zobu pastas īpašā formula veido uz zobu virsmas aizsargājošu plēvīti, kas tos pasargā. Rezultāts – svaiga elpa un dabiski gaiša toņa zobi.

Gaitis Burba, uzņēmējs

Šī ir mana pirmā pieredze par balinošu produktu lietošanu. Līdz šim to nebiju praktizējis, jo baidījos, ka balināšana kaitē zobu emaljai. Tā kā iWhite tehnoloģija balstīta uz dabisku, tumšo pigmentu absorbēšanas tehnoloģiju, pateicoties kokokles iedarbībai, zobu pastu un balinošās kapes lietoju bez bažām. Kapes ir pildītas ar aktīvo želeju, tās ir ļoti viegli lietojamas un pietiek ar 20 minūtēm, lai novērtētu rezultātu. Sajūta ir kā pēc higienista apmeklējuma – zobi atbrīvoti no aplikuma un jūtama pārsteidzoša svaiguma sajūta, bet zobi atguvuši savu dabisko krāsu. Kapes nelietoju katru dienu, bet tad, kad jūtu pēc tām nepieciešamību, jo efekts ir tūlītējs. Papildus lietoju iWhite zobu pastu, kas kopā ar īpašo zobu birsti nodrošina ideālu zobu tīrību un svaigu elpu katru dienu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Raksts tapis sadarbībā ar A/S Sirowa Rīga