foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Anna Lieckalniņa ar zīdaini uz rokām aizgājusi no vīra
Jūlijā Rafaels un Anna sagaidīja kopīgo atvasi, kuras vārdu atklāt nevēlas joprojām.
Attiecības
2018. gada 25. septembris, 06:35

Anna Lieckalniņa ar zīdaini uz rokām aizgājusi no vīra

Žurnāls "Kas Jauns"

Kopdzīvi ar vīru Rafaelu Krimelu pārtraukusi TV personība, geštalta terapeite un teoloģe Anna Krimele (36), vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Lai gan TV personība, geštalta terapeite un teoloģe Anna Krimele sociālajos tīklos atkal dēvē sevi pirmslaulības uzvārdā, jo aizgājusi no vīra, viņa teic, ka ir laimīga, pateicoties divus mēnešus vecajai meitiņai. Anna žurnālam "Kas Jauns" atklāti stāsta, ka jūtas lieliski, lolojot atvasīti, pagaidām vēl nezina, kad atgriezīsies darbos, un uzsver, ka no sirds izbauda dekrēta atvaļinājumu kopā ar meitu.

Par to, ka vasaras izskaņā aizgājusi no līdzšinējā ģimenes mājokļa Ikšķilē, un ar zīdaini uz rokām pārcēlusies uz Rīgu, viņa pašlaik runāt nevēlas un diplomātiski klusē, vien nosakot: „Ja man nav šobrīd, ko atbildēt, tad nav...” Ar vīru uzņēmēju Rafaelu Krimelu daiļā Anna Lieckalniņa apprecējās 2016. gada 3. jūnijā. Annai šī ir pirmā laulība, un intervijās viņa neslēpa, ka savu sapņu vīrieti, kā sanāk, gaidījusi 33 gadus.

Daiļā Anna Lieckalniņa TV šovā „Dejo ar zvaigzni 4”

gallery icon
109

Kā Anna tiek galā ar māmiņas pienākumiem, kas viņai tajos palīdz, kā sadzīvo ar ģimenes dzīves pārmaiņām un kādas atziņas guvusi pēdējo likteņa pavērsienu iespaidā, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!