Attiecības
2018. gada 21. marts, 05:41

Populārākais vīrietis "Tinder" dalās padomos, kā atrast mīlu internetā

Jauns.lv

Ja nu kāds patiešām zina recepti, kā atrast mīlestību internetā, tad tas ir Stīvens Pjērs Tomlins, kurš pēdējos gados atzīts par iekārojamāko vīrieti iepazīšanās vietnē "Tinder".

Patlaban 27 gadus vecais modelis ir attiecībās ar 25 gadus veco Džemmu Fauleri, ar kuru tinderī iepazinās 2017. gada Valentīndienā. Taču pirms tam divus gadus Stīvens bija brīvs vīrietis.

A post shared by STEFAN-PIERRE (@itsstefan) on

Puisis, kurš strādā par raidījumu vadītāju un ir populārs sociālajos tīklos, sevi sauc par "randiņu ekspertu". Viņš slavē iepazīšanās vietnes, uzskatot tās par labāko veidu, kā mūsdienās atrast mīlestību.

Pēc Stīvena domām, atslēga uz veiksmi ir īsa un asprātīga anketa. "Pacenties būt asprātīgs vai arī ieintriģēt ar kaut ko. Tas iedrošinās ļaudis sākt ar jums sarunu," viņš saka "The Independent". "Sievietēm patīk asprātīgi vīrieši, tāpēc lieciet lietā humoru - tas patiešām uzlabos jūsu profilu."

Tomēr daži "profesionāļi", kuri tinderī jūtas kā zivis ūdenī, droši vien pat nepapūlēsies atvērt jūsu anketu vien tāpēc, ka tas prasa pārāk daudz mehānisku pūļu (pieskarties ekrānam citā vietā), tāpēc svarīga arī arī jūsu profila bildes izvēle.

"Ēdiens mutē - to nu gan ne," brīdina Tomlins. "Un pirmās trīs bildes nekādā ziņā nedrīkst būt grupu foto. Tomēr nebaidies likt fotogrāfijas ar dzīvniekiem - daudziem tie patiešām patīk."

Pacentieties, lai katrā fotogrāfijā būtu mazliet cits scenārijs. Tāpēc nelieciet bildes tikai no klubiem, tikai sporta zālēm vai atvaļinājumiem ārzemēs. Mēģiniet likt atšķirīgas bildes. Ielieciet dažas, kur esat uzposies un svētku apģērbā, un citas, kur izskatāties ikdienišķi. 

Ļoti svarīgs ir sarunas sākums. Stīvens atklāj, ka pats, kamēr bija brīvs vīrietis, ļoti detalizēti izvērtējis "Tinder" piedāvātās "pāru" anketas, meklējot kopīgas tēmas, par kurām būtu iespējams parunāties. Šādā veidā jau no sākuma tiek izveidits pamats komunikācijai.

"Nekad nerunājiet par bijušajiem vai vietām, kur kopā esat bijuši," viņš iesaka zelta likumu.

Kaut arī daži tinderisti mēdz nedēļām ilgi pļāpāt par darbiem un laikapstākļiem un tā arī nesatikties, Stīvens iesaka tikties pēc iespējas drīzāk.

A post shared by STEFAN-PIERRE (@itsstefan) on

"Ja saruna raiti virzās uz priekšu, mēģiniet pēc iespējas drīzāk satikties, citādi taureņi vēderā var pazust. Ar dažām dienām vajadzētu pietikt, lai saprastu - redzat šajā cilvēkā potenciālu vai ne. Taču nedēļa - tas jau var būt par daudz."

Tomēr svarīgākais, pēc Tomlina teiktā, ir - esiet oriģināls. Tinderī ir 50 miljoni lietotāju, tātad konkurence ir nopietna. "Esi unikāls un izdomā, kā atšķirties no miljoniem citu," viņš saka.

Tā izskatās Stīvens Pjērs Tomlins - iekārojamākais vīrietis "Tinder"

gallery icon
24

Tēmas