foto: Rojs Maizītis
Kas dzīvo zem Baltijas jūras? Ekstrasenss stāsta neticamas lietas
Savulaik Lazars Rozenbergs bijis uzņēmējs, viņam piederējuši miljonu vērti īpašumi. Pirms gadiem septiņpadsmit viņš piedzīvojis smagu autoavāriju, kas radikāli pārmainījusi visu viņa dzīvi.
Cita pasaule
2017. gada 21. maijs, 06:04

Kas dzīvo zem Baltijas jūras? Ekstrasenss stāsta neticamas lietas

Andris Bernāts

Piecdesmit gadu vecais jūrmalnieks Lazars Rozenbergs ir pārliecināts, ka zem Baltijas jūras mīt mums nezināma daudzpakāpju civilizācija, kas ir ļoti norūpējusies par jūras ekoloģisko stāvokli. Tuvākajos divdesmit gados var applūst gan Rīga, gan Jūrmala, raksta žurnāls "Patiesā Dzīve".

Sarunā ar Patieso Dzīvi Lazars Rozenbergs runā mierīgi un pārliecinoši. Katrā ziņā viņš nelīdzinās cilvēkam, kas būtu sajucis prātā. Tomēr viņa piedzīvojumi liek izbrīnā ieplest acis, jo stāsti par kontaktiem ar noslēpumainas civilizācijas pārstāvjiem, kas mīt zem Baltijas jūras, liekas pārāk fantastiski, lai tos pieņemtu kā normālu un ikdienišķus. Cik patiess un ticams ir viņa stāstījums, katrs var spriest pats.

Savulaik Lazars Rozenbergs bijis uzņēmējs, viņam piederējuši miljonu vērti īpašumi. Viņš teic, ka savas ekstrasensorās spējas bieži neizmanto, vien atsevišķos gadījumos, lai palīdzētu citiem saprast, ko viņiem vēlas pateikt augstāki spēki.

Pēc avārijas sākušās pārmaiņas Lazara Rozenberga dzīvē. Ārēji viņš palicis tas pats, bet iekšēji jau pavisam cits – mazāk interesējies par biznesu, vairāk – par reliģiju un ezoteriku.

Pirms gadiem septiņpadsmit viņš piedzīvojis smagu autoavāriju, kas radikāli pārmainījusi visu viņa dzīvi. Tas noticis 2000. gadā, kad viņš no Liepāja rajona devies uz Rīgu, kādā brīdī vairs nav spējis novaldīt stūri un nobraucis no ceļa. “Savu ķermeni redzēju no augšas, es tajā vairs nevēlējos atgriezties,” atceras Rozenbergs. “Redzēju, ka mans auto ir apgāzies, redzēju savu sasisto ķermeni, redzēju asinis. Redzēju, kā brauc garām citas mašīnas. Kāds apstājās un pienāca klāt. Tomēr kādā mirklī es tiku ievilkts atpakaļ ķermenī. Ilgi baidījos atvērt acis, jutu lielas sāpes. Kad acis atvēru, es ieraudzīju, ka ap mani ir sapulcējušies cilvēki.”

Pēc šīs avārijas sākušās pārmaiņas Lazara Rozenberga dzīvē. Ārēji viņš palicis tas pats, bet iekšēji jau pavisam cits – mazāk interesējies par biznesu, vairāk – par reliģiju un ezoteriku.

Nākamā lapa: Viņš redzējis dīvainus stabus jūrā