foto: ekrānuzņēmums no video
Interneta hits no Latgales: Serjoga parāda Holivudas kaskadieru cienīgu triku un paliek dzīvs
Serjoga mirkli pirms lēciena
Trakā pasaule
2018. gada 14. oktobris, 12:36

Interneta hits no Latgales: Serjoga parāda Holivudas kaskadieru cienīgu triku un paliek dzīvs

Jauns.lv

Neskaitāmi sociālo tīklu lietotāji pēdējā laikā dalījušies ar iespaidīgu video no Latgales, kur kungi ne līdz galam apzinīgi izmantojuši autoiekrāvēju un traģēdija darba vieta bijusi pavisam tuvu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No sociālajos tīklos publicētā video var noprast, ka atgadījums ar laimīgajām beigām noticis darba laikā un pie autoiekrāvēja stūres sēdies Serjoga, kurš, uzklausot savu biedru padomus, cenšas ar autoiekrāvēju apgāzt betona barjeru.

Lieki piebilst, ka šajā epizodē vīri darba drošības noteikumus pilnīgi atstājuši novārtā, jo prioritāte laikam ir uzdevuma paveikšana.

foto: ekrānuzņēmums no video
Serjoga mirkli pirms lēciena

Tā nu Serjoga vairākkārt mēģina apgāzt barjeru līdz tas viņam veiksmīgi izdodas, tomēr kungi visu nebija izplānojuši līdz pēdējam. Pēc barjeras apgāšanas kaut kur taču jāpaliek arī autoiekrāvējam, kas pēc uzdevuma paveikšanas krita iekšā bedrē, bet Serjoga ar kaskadiera cienīgu lēcienu laimīgi izkļuva no braucamrīka. Redzot spriedzes pārbagāto epizodi, galvenais padomdevējs varēja vien laimīgi nopūsties, ka viņa kolēģis ir ne vien paveicis uzdevumu, bet pat palicis neskarts un vienā gabalā. 

Lieki piebilst, ka autoiekrāvēji nav paredzēti betona norobežojumu demontāžai.

Tēmas