foto: Instagram
VIDEO: Filips Kirkorovs mīlinās ar delfīniem
Slavenības
2018. gada 21. augusts, 14:12

VIDEO: Filips Kirkorovs mīlinās ar delfīniem

Jauns.lv

Mīlīgu video sociālās saziņas tīklā "Instagram" publicējis Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs. Viņš apmeklējis delfināriju, kur nopeldējies ar saviem draugiem Hektoru un Genādiju.

Uz Aluštas delfināriju "Akvareļ" Kirkorovs regulāri dototies jau teju 30 gadu. Un pavisam skaidrs, ka viņam tur ir jau savi mīluļi.

Arī pēc "Instagram "ievietotā video manāms, ka delfīni Filipu jau pazīst vai vismaz ir labi trenēti izrādīt savu pieķeršanos estrādes karalim, kas pēc peldes ar draudzīgo vaļveidīgo stiepj tam pretī lūpas, gaidot skūpstu.

foto: Instagram

"Manai Krimas tradīcijai - papeldēt ar visgudrākajiem un brīnumainākajiem mūsu planētas iedzīvotājiem delfīniem - drīz būs jau 30 gadu," video parakstījis Kirkorovs.

Filipa Kirkorova koncerts "Arēnā Rīga"

2016. gada 29. martā „Arēnā Rīga” notika Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova koncerts, kurā Filips izteica frāzes latviešu valodā.

gallery icon
29

"Tas bija tik brīnišķīgi kā vēl nekad, par šīm fantastiskajām emocijām paldies maniem mazajiem brāļiem - delfīniem Hektoram (kam ļooooti patīk bučoties) un Genādijam."