foto: LETA
"Prāta vētra" dodas tūrē un sāks, protams, ar Jelgavu
Grupas "Prāta Vētra" mūziķis Renārs Kaupers.
Mūzika
2018. gada 11. jūlijs, 21:13

"Prāta vētra" dodas tūrē un sāks, protams, ar Jelgavu

Jauns.lv / LETA

Šovasar grupa dosies Latvijas turnejā ar nosaukumu "Skārda bungu tūre" un tās koncerti norisināsies Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā. Līdzās "Prāta vētrai" turnejā dosies arī pašmāju grupa "Sudden Lights".

21.jūlijā, dienā, kad "Prāta vētra" atklās koncertturneju "Skārda bungu tūre", Jelgavā plkst.11 notiks veloekskursija ""Prāta vētras" ceļš no skolas aktu zāles līdz arēnai", informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā.

Veloekskursiju 20 kilometru garumā pa Jelgavu vadīs gide, veloentuziaste Zane Grava, kura jau piekto reizi organizē ekskursiju pa pazīstamās latviešu grupas pēdām pilsētā. Veloekskursijas maršrutā paredzēts doties gar bērnudārzu "Zemenīte", kur pirmās gudrības smēlušies Kaspars Roga un Renārs Kaupers, Jelgavas Mūzikas skolu, kuru absolvējis Māris Mihelsons, bijušo Jelgavas 1.ģimāziju, kur mācījušies mākslinieki, un citām vietām. Ekskursijā, iespējams, piedalīsies arī viena no "prātnieku" skolotājām, kura dalīsies ar saviem atmiņu stāstiem par puišu bērnību un jaunību. Ekskursijas laikā paredzētas arī erudīcijas spēles un citi pārsteigumi.

Lai piedalītos veloekskursijā, līdzi jābūt velosipēdam tehniski labā stāvoklī, laikapstākļiem piemērotam apģērbam, apaviem, dzeramajam ūdenim.

Veloekskursija ""Prāta vētras" ceļš no skolas aktu zāles līdz arēnai" sāksies 21.jūlijā plkst.11 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa.

"Prāta vētra" tautai nodod savu jaunāko veikumu - "Par to zēnu, kas sit skārda bungas"

"Prāta Vētra" laiž klajā jaunu singlu un gatavojas albuma izdošanai aprīļa beigās.

gallery icon
93

Kā tapa videoklips "Prāta vētras" dziesmai "Ogles"

Kadri no grupas "Prāta vētra" dziesmas "Ogles" videoklipa radīšanas.

gallery icon
121