Slavenības
2018. gada 21. maijs, 11:32

FOTO: Varena bučošanās un jautrība lustīgajā "Dejo ar zvaigzni" ballītē

Kasjauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Vecrīgā uz sanākšanu pulcējās šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki. TV3 šova pēdējā – ceturtā – sezona skatītājus priecēja pirms trim gadiem, un šis sasaukums ir vienīgais, kas katru gadu cenšas sanākt kopā savā salidojumā.

"Dejo ar zvaigzni" dalībnieki pulcējās pagājušajā piektdienā bāra "Felicita" dārzā Vecrīgā.

Šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieku kopā sanākšanas ballīte

18. maijā bāra "Felicita" dārzā Vecrīgā lustējās šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki. TV3 šova pēdējā – ceturtā – sezona skatītājus ...

gallery icon
128

Ballītē ieradās daudz kādreizējo un esošo dejotāju, atklājot, kas jauns pa šo laiku noticis viņu dzīvē. Līksmajā ballītē viesi priecājās, satiekoties - apskāvās, daudz smējās un bija tik emocionāli uzlādēdi, ka teju nemkitīgi kādu no pāriem varēja manīt skūpstāmies. Tāda bučošanās ballītē sen nebija pieredzēta! 

Uz ballīti ieradušies bija aktrise Evija Skulte, dziedātājas Lolita Novikova un Liene Greifāne, bijusī TV raidījumu vadītāja Anna Krimele, modele Diāna Kubasova, uzņēmēja Svetlana Leva, žurnālists Ansis Pūpols un "Latvija lepnums" balvas ieguvējs Mārtiņš Oliņš. Neiztika, protams, arī bez zvaigžņu deju partneriem.

Daži tomēr uz pasākumu neatnāca - nebija pavāra Elmāra Taņņa, aktiera Ginta Grāveļa un fotogrāfa Aleksandra Sokolova. Taču arī bez viņiem līksmes, prieka un pacilāta noskaņojuma netrūka.

Par šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtās sezonas uzvarētājiem kļuva dziedātāja Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs.