foto: Ekrānuzņēmums
Valters Frīdenbergs Ziemassvētkus sagaidīs klīnikā Berlīnē
Mūziķis Valters Frīdenbergs lidostā "Rīga" pirms došanās uz Berlīni.
Sabiedrība
2017. gada 21. decembris, 22:02

Valters Frīdenbergs Ziemassvētkus sagaidīs klīnikā Berlīnē

Kasjauns.lv

Mūziķis Valters Frīdenbergs, kura slimības ārstēšanai tika ziedoti apjomīgi līdzekļi, Ziemassvētkus sagaidīs Berlīnē. Šaritē slimnīcas onkologi turpina izmeklējumus, un, iespējams, tūlīt sāksies arī ārstēšanas kurss. Valters atzīst, ka lielākā atšķirība starp Vāciju un Latviju vēža ārstēšanā ir tā, ka Vācijā mediķi stāsta un skaidro pilnīgi visu, ko viņam dara. Un arī zāles tiks gatavotas, pamatojoties uz viņa analīžu rezultātiem.

Valteru Frīdenbergu apsveic 30. jubilejā

Koncertuzveduma “Dod, Dieviņi!” dalībnieki 2017. gada 26. oktobrī apsveic 30. jubilejā mūziķi Valteru Frīdenbergu.

gallery icon

LTV raidījums "Panorāma" vēsta, ka ceturtdien, 21. decembrī, aprit nedēļa, kopš Valters devās uz Berlīni, taču izmeklējumi vēl nav beigušies.

Valters atzīst, ka lielākā atšķirība starp Vāciju un Latviju vēža ārstniecībā ir tā, ka mediķi Šaritē slimnīcā stāsta un skaidro pilnīgi visu, ko viņam dara. Un arī zāles tiks gatavotas, pamatojoties uz viņa analīžu rezultātiem.

"Tā skaidrība šeit ir lielāka, jo ārsti uzreiz izstāsta pilnīgi visu. Ierastās ķīmijterapijas zāles uz manu audzēju vairs neiedarbojās. Ir jāmeklē cita pieeja. Taisīs “kokteili” mana vēža gadījumam, lai varētu dabūt to ārā," teica mūziķis.

Iespējams, Valtera ārstēšana sāksies tūlīt pēc izmeklējumiem, tāpēc Ziemassvētkus viņš sagaidīs palātā Šaritē slimnīcā. "Ziemassvētkus sagaidīšu Berlīnē, tepat slimnīcas gultā. Mums būs jautri. Eglīte ir," viņš sacīja.

Valters atzīst, ka aktīvi seko notiekošajam Latvijā, arī šajās dienās notiekošajam labdarības maratonam "Dod Pieci".

Gada noslēguma LTV raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" filmēšanas aizkulises

Gada noslēguma LTV raidījuma "Gudrs vēl gudrāks" filmēšanas aizkulises

gallery icon