foto: Lauris Aizupietis
Rešetins pēc šķiršanās filmējas gultas skatos
Filmējoties Rešetins nevairās izmesties apakšbiksēs.
Slavenības
2017. gada 10. oktobris, 14:49

Rešetins pēc šķiršanās filmējas gultas skatos

Kasjauns.lv

Dailes teātra aktieris un režisors Intars Rešetins (37), kam nupat izirusi deviņus gadus ilgusī laulība ar fitnesa treneri Zandu Zariņu-Rešetinu (38), filmēšanas laukumā jau izmetas apakšbiksēs jauniņās kolēģes Ievas Florences priekšā (24).

Andreja Ēķa jaunās komēdijas „Blēži” filmēšanas aizkulises

Andreja Ēķa jaunās komēdijas „Blēži” pirmās filmēšanas dienas aizkulises Jūlija Krūmiņa villā „Senču sils” 2017. gada 25. septembrī.

gallery icon
72

Pavasarī popularitāti iekarojušās kinofilmas Svingeri galvenās lomas atveidotājs Intars Rešetins teicis jāvārdu dalībai arī režisora Andreja Ēķa jaunajā attiecību komēdijā Blēži, kas sākta filmēt miljonāra Jūlija Krūmiņa villā Senču sils.

foto: Lauris Aizupietis
Ar jauno aktrisi Ievu Florenci Intars spēlē mīlas pāri.

Intars spēlfilmā atveidos pusmūža krīzes skartu 40 gadu vecu vīru, kuram vairs nav saistoša līdzšinējā sieva (atveido Leonarda Ķestere) un izveidojas romāns ar krietni jaunāko Dailes teātra aktrises Ievas Florences spēlēto skaistuli. Viss, protams, neizvēršas tik gludi, kā cerēts.

foto: Lauris Aizupietis
Intars Rešetins, neraugoties uz rūgtām pārmaiņām privātajā dzīvē, ir priecīgs, jo viņam ir atkal jauna loma kinofilmā. Andreja Ēķa komēdija Blēži kinoteātrī tiks rādīta jau 2018. gada pavasarī.

Kas Jauns jau vēstīja, ka, neraugoties uz ģimeniskajiem un sirsnīgajiem mirkļiem kāda populāra zīmola matraču reklāmas rullīšos, Rešetina un viņa sievas Zandas Zariņas-Rešetinas laulība ir izjukusi. Mākslinieku aprindās izskan runas, ka šķiršanās iemesls varētu būt jaunas attiecības, kam esot ļāvies Intars.