foto: Sputnik
No "Pirmā kanāla" atlaistais Malahovs paziņo par cīņu ar narkotiku atkarību
Malahovs aizgājis (vai atlaists) no Krievijas "Pirmā kanāla", taču viņam esot savi tālākie plāni.
Slavenības
2017. gada 3. augusts, 11:40

No "Pirmā kanāla" atlaistais Malahovs paziņo par cīņu ar narkotiku atkarību

Kasjauns.lv

Andrejs Malahovs, kurš ilgus gadus vadīja tik populāro Krievijas talkšovu "Pustj govorjat" un nesen tika palūgts aiziet, informē, ka viņam ir savi plāni, vēsta Krievijas tabloīdi.

Mediju kopiena turpina naski apspriest iemeslus, kāpēc beigušās raidījuma veidotāju un vadītāja Malahova darba attiecības. Tiek apspriestas versijas, cēloņi un sekas - Malahovs ir viens no vispopulārākajām "Pirmā kanāla" sejām.

Izskan runas, ka patlaban konkurentu kanālā "Rossija 1" tiek pārveidota "Tiešais ēters" studija, ko tagad varētu vadīt Malahovs. Savukārt hokeja klubs "Spartak" esot uzaicinājis Malahovu vadīt mājas mačus.

foto: Sputnik
Malahovs aizgājis (vai atlaists) no Krievijas "Pirmā kanāla", taču viņam esot savi tālākie plāni.

Tikmēr pats TV zvaigzne, komentējot savus tālākos plānus, informē, ka tādi viņam tik tiešām esot. Iespējams, arī televīzijas ekrānā viņu redzēsim, taču tagad visas Malahova domas ir novirzītas "start-up" plānam, proti, viņš kopā ar domubiedriem grasās atvērt rehabilitācijas klīniku no narkotikām atkarīgiem cilvēkiem.

Kā zināms, Malahova ilggadējā draudzene Dana Barisova cieš no narkotiku atkarības un tieši patlaban ārstējas Taizemē.

Krievijas nacionālās antinarkotiku savienības priekšsēdētājs Lušņikovs sacīja, ka tāds centrs ir vajadzīgs īpaši sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, slavenībām, kuri nespēj atbrīvoties no narkomānijas, taču palīdzības lūgšana bieži vien nozīmē, ka par to uzzina žurnālisti un tauta. Slavenībām nepieciešams centrs, kur ārstēties anonīmi, un tā tapšanā piedalīsies arī Andrejs Malahovs.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka pēc 25 gadu darba "Pirmajā kanālā" Malahovu kadrā vairs neredzēsim.

Krievijas presē izskanējis, ka populārajam raidījumu vadītājam ir nesaskaņas ar citiem "Pustj govorat" veidotājiem. Runā, ka Malahovs nav varējis atrast kopīgu valodu ar jauno producenti, kuru pieaicināja reitingu uzlabošanai.

Vairāki Malahova kolēģi jau esot pārgājuši uz "Rossija 1", kamēr "Pustj govorat" jau meklējot jaunus vadītājus. Šobrīd tiekot izskatītas divas kandidatūras, no kurām viena ir "Večer novostei" vadītājs.