Aija Andrejeva pirms kāzu 3. gadadienas izšķīrusies no sava Toma
Aija Andrejeva-Bērziņa un viņas vīrs Toms Bērziņš šķīrušies, nesagaidot laulību trešo gadskārtu.
Slavenības
2016. gada 31. maijs, 05:19

Aija Andrejeva pirms kāzu 3. gadadienas izšķīrusies no sava Toma

Jauns.lv

„Mūsu mīlestība nebija tik stipra, lai noturētu kopā...” atzīst dziedātāja Aija Andrejeva (30), kas neslēpj – jau trīs mēnešus viņa nedzīvo kopā ar vīru Tomu Bērziņu un laulība ir šķirta arī oficiāli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žurnālam „Kas Jauns” Aija Andrejeva atzīst, ka šķiršanās nav vienas dienas lēmums. „Skaidrs, ka nestāstīšu savas izjūtas un neklāstīšu visu par sevi, neizlikšu savu dzīvi „uz paplātes”, arī negrasos kaut ko banāli atbildēt, ka mums nebija pa ceļam. Vienkārši – tā dzīvē sanāca. Katram ceļš aizgāja savā virzienā,” pauž dziedātāja.

Ar Tomu Bērziņu dziedātāja pirmoreiz sabiedrībā izgāja 2011. gada pavasarī. 2013. gada 20. jūnijā, klātesot pašiem tuvākajiem cilvēkiem, Aija un Toms viens otram jāvārdu teica Valmieras Romas katoļu baznīcā, un jaunā sieva pieņēma vīra uzvārdu, par ko ne visai apmierināts bija Aijas tētis, dziedātājs Alex, kurš Aijai savulaik bija teicis, lai nekad nemaina savu uzvārdu uz tik ļoti izplatītiem kā Bērziņš vai Liepiņš.

Plašāk par Aijas Andrejevas attiecību vēsturi un skatu uz nākotni lasiet jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā. Turpat uzzināsiet arī jaunumus par to, kuri sabiedrībā zināmi ļaudis mijuši gredzenus, un kuri ir ceļā uz kāzām.

Aija Andrejeva un „Opus Pro” ar dziesmu „Mīļais”

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva