Maija Doveika beidzot šķiras no sava čīliešu vīra
Maija Doveika ar čīliešu mūziķi Migelu Ernandesu Hiraldi apprecējās 2007. gada martā. Viņu attiecībās dzimis dēls Pāvils Andress. Maija lēš, ka laulības šķiršana ilgs gadu.
Slavenības
2013. gada 22. oktobris, 13:39

Maija Doveika beidzot šķiras no sava čīliešu vīra

Jauns.lv

Šovasar uzsākts aktrises Maijas Doveikas (33) un viņas vīra čīliešu mūziķa Migela Ernandesa Hiraldi (37) šķiršanās process. „Varu pateikt tikai to, ka šķiršanās process ar citvalstnieku ir daudz sarežģītāks, nekā varam iedomāties. Izskatās, ka tas vilksies gadu,” žurnālam „Privātā Dzīve” atzinusi aktrise

TV seriāla „UgunsGrēks” pagājušo sezonu spilgtākā zvaigzne Maija Doveika ar čīlieti iepazinās Argentīnā, kurp viņa 2005. gadā bija devusies mācīties Kristus mācekļu skolā. 2007. gada martā viņi apprecējās, bet 2009. gada septembrī pasaulē nāca viņu dēls Pāvils Andress. Maija un Migels kopā nav jau aptuveni pāris gadus. Doveikai pa šo laiku esot bijušas īslaicīgas attiecības ar operdziedātāju Jāni Apeini, bet nu jau pāris gadus sabiedrībā viņa iziet kopā ar uzņēmēju, mākslinieka Arta Butes dēlu Mārtiņu Buti. Mārtiņš izskatīgo aktrisi ļoti bieži pavada uz dažādiem sabiedriskiem pasākumiem, kā arī ir biežs viesis saietos, kur Maija izpaužas profesionāli.

Tagad Maija teic, ka par šķiršanos neko sīkāk stāstīt nevēlas. „Lai vai ko es stāstītu, teiktais sāpinātu gan manu nu jau bijušos vīru, gan Mārtiņu. Bet sāpināt es nevēlos nevienu. Vismazāk savu bērnu...” žurnālam „Privātā Dzīve” atzinusi Maija.


Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva