foto: Ekrānuzņēmums
"Neviens cits, izņemot mūs" - desantnieks emocionālā video vēršas pret Putinu
Ar savu vēstījumu, kareivis vēlējās uzraunāt visus īstos desantniekus un nevis tos, kuri piedzērušies vārtās strūklakās.
Pasaulē
2018. gada 3. marts, 17:00

"Neviens cits, izņemot mūs" - desantnieks emocionālā video vēršas pret Putinu

Jauns.lv

Ar emocionālu video dalījies kāds Krievijas Gaisa desanta karaspēka un izlūkrotas "staršina". Viņš dienējis elites spēkos un īpašo uzdevumu vienībā. Viņš sevi sauc par universālu kareivi, jo bijis visur. Viņam ir apnicis viss Krievijā notiekošais, tāpēc pirms prezidenta vēlēšanām viņš nolēmis izveidot šo video.

Viņš pie saviem skatītājiem vēršas ar ziņu, ka prezidenta vēlēšanu uzvarētājs jau ir zināms un nav šaubu, ka tajās uzvarēs Putins. Nevienam citam kandidātam nav ne mazāko iespēju tikt ievēlētam, jo viss jau sen esot izlemts. Tas, ka cilvēki iet uz vēlēšanām, tas ir tikai skata pēc, tāpēc viņš vēršas pie "brāļiem desantniekiem".

"Brāļi, atceraties mūsu lozungu - neviens cits izņemot mūs. Atceraties šo lozungu, vai esat aizmirsuši?" pie skatītājiem vēršas kareivis.

"Visi īstie desantnieki un nevis tie, kuri piedzērušies vārtās strūklakās. Īstie desantnieki, īpašo uzdevumu kareivji, es vēršos pie jums," viņš turpina.

"Ja esat īsti vīrieši, izdariet kaut ko. Ir nepieciešams boikotēt šīs vēlēšanas, jo tās nebūs īstas. Putins neļaus nevienam citam tajās uzvarēt," emocionāli saka kareivis.

foto: Ekrānuzņēmums
Ar savu vēstījumu, kareivis vēlējās uzraunāt visus īstos desantniekus un nevis tos, kuri piedzērušies vārtās strūklakās.

"Un vispār es vēršos pie Vladimira Vladimiroviča Putina. Klausies Putin, Vladimir Vladimirovič, ej mājās, ja. Ej pie savas sievas. Liec mierā Krieviju. Tu valdi jau gandrīz 20 gadus. Tu neļauj nevienam elpot. Tu melo, ka Ukrainā nav mūsu karavīru, mēs tur mirstam. Tu sarīdi mūsu karavīrus ar ukaiņu tautu. Ukrainas brāļi, tie ir mūsu brāļi. Ja nogalināsi ukraiņus, kas ir rindā nākamie? Baltkrievi? Kas pēc tam, tatāri? Tu gribi, lai visa Krievija tiktu iznīcināta. Tava statistika melo. Visas kapsētas ir pārpildītas ar jauniem puišiem. Visi karavīri klusē, visi zina patiesību, bet klusē. Un jūsu vēlēšanas, tas nozīmē vēl 15 miljonus mirušu cilvēku. Kopš nāci pie varas, Krievijā par 15 miljoniem saruka iedzīvotāju skaits. Tava statistika, kuru piedāvā visi tavi roklaižas, viņi melo. Tavi reitingi kāpj tikai dēļ kara. Kad tavs reitings krīt, tu sarīko karu. Tad Kaukāzā, tad Čečenijā, tad vēl kur sazin, Donbasā, Abhāzijā, Gruzijā. Klausies, tev nav apnicis nogalināt mūsu karavīrus?" dusmīgs ir desantnieks.

Ieskats Vladimira Putina un viņa bijušās sievas Ludmilas gaitās

Krievijas prezidenta Vladimira Putina un Ludmilas laulības ilga 30 gadus. Sākotnējās vēstis par Krievzemes pirmā pāra izjukšanu parādījās 2013. gada ...

gallery icon

"Es vēršos pie desantniekiem. Pēc šī video, iespējams, ar mani kaut kas atgadīsies, bet man vienalga. Es vēlos saprast, vai Krievijā vēl ir palikuši īsti vīrieši? Esmu dagestānietis, jā, bet es cienu Krieviju un savus draugus. Tatāri, baškīri, viņi ir mani brāļi. Es ar viņiem kopā biju frontē. Kad klausos tās muļķības pa TV par to, ka Putina nopelns ir Sīrija, Abhāzija - viņš melo. Visi viņa reitingi saistīti ar TV, viņš iznīcina slāvu tautu, Kaukāzu tautas, dara visu, lai Krievijas iedzīvotāji būtu trūcīgi," turpina kareivis.

"Tu pacēli algas? 10 -11 tūkstoši, bet paskaties, kādas veikalos ir cenas? Tavi padotie staigā un tēlo, ka viss ir labi, bet nav labi. Kapsētas ir pārpildītas, tajās guļ jauni puiši. Visā Krievijā kapsētās tiek guldīti jauni puiši, jo viņiem nav dzīves. To visu esi izdarījis tu. Tu Vladimir Vladimirovič ar savu komandu esi izdarījis tā, lai puse Krievijas izmirtu, bet atlikušo valsti vēlies piebeigt vēl šo 6 gadu garumā? Tev tas neizdosies," saka nokaitinātais vīrietis.

"Es, gaisa desanta karaspēka staršina vēršos pie viesiem desantniekiem. Lai kur jūs arī nebūtu, ja redzat manu video, izdariet tā, lai to redzētu vēl citi," lūdz karavīrs.

"Man arī ir bērni, es vēlos, lai viņi dzīvotu labāk nekā es, nevis vēl mirtu 6 gadu garumā. Puiši, aizvāksim to cilvēku ar viņu komandu. Putin, ej pie savas sievas, liec mierā Krieviju," turpina desantnieks.

Putins atbild uz iedzīvotāju jautājumiem Krievijas tautas frontes forumā

gallery icon

Krievijas prezidenta vēlēšanas notiks 18.martā.

Sagaidāms, ka pie varas 18 gadus bijušais Putins vēlēšanās gūs vieglu uzvaru, ņemot vērā, ka mediji atrodas teju pilnīgā Kremļa kontrolē, tādējādi nodrošinot sev palikšanu Kremlī līdz 2024.gadam.

Putins spodrina savu mačo tēlu un vārdo zirgus

Krievijas prezidents Vladimirs Putins Orenburgas reģionā apmeklēja savvaļas zirgu dabas rezervātu, kuriem deva pārtiku un mudināja tos pamest nožogojuma vietu, ...

gallery icon

Neraugoties uz plašo problēmu spektru, tādu kā korupcija, nabadzība un sliktā veselības aprūpe, 65 gadus vecā līdera atbalsta reitings turas 80% līmenī.

Putins šobrīd īpaši cenšas uzrunāt gados jaunos valsts pilsoņus, šādi reaģējot uz šogad notikušajām jauniešu masveida protesta akcijām pret elites korupciju, kurā tiek apsūdzēts arī premjerministrs Dmitrijs Medvedevs.

Putina vizīte Krievijas gaisa spēku Hmeimimas aviobāzē Sīrijā

Putins ieradās Krievijas gaisa spēku Hmeimimas aviobāzē Sīrijā un deva pavēli izvest no Sīrijas lielāko daļu Krievijas karaspēka kontingenta.

gallery icon

Putins pirmo reizi prezidenta amatā nokļuva pēc tam, kad no valsts galvas amata daudziem par pārsteigumu 1999.gada Vecgada vakarā atkāpās Boriss Jeļcins.

Otrā termiņa beigās 2008.gadā Putins varu nodeva savam sabiedrotajam Medvedevam. Pats Putins tad ieņēma premjera amatu. Tiesa gan, maz kurš šaubījās par to, kam patiesībā pieder vara Kremlī.

Krievijā piemin Jēzus kristīšanu, āliņģī metas arī pats Putins

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, atzīmējot Pareizticīgo Lielo ūdens iesvētīšanu un pieminot Jēzus kristīšanu, ceturtdienas vēlā vakarā mērcējies ledainajā Seligera ezera ...

gallery icon

2012.gadā Putins atgriezās prezidenta krēslā.

Ja Putina prezidentūra turpināsies līdz 2024.gadam, viņš Krievijā būs valdījis pat ilgāk par padomju līderi Leonīdu Brežņevu, kas valsti vadīja stagnācijas periodā no 1964. līdz 1982.gadam.

Vladimirs Putins ar pliku torsu pozē ar zivīm

gallery icon

Vladimirs Putins uguņo hokeja spēlē

Pagājušajā nedēļā Sočos norisinājās Krievijas amatieru nakts hokeja sezonas atklāšanas pasākums, kas vienlaikus bija arī Krievijas prezidenta Vladimira Putina 63. ...

gallery icon

Putins kopā ar baikeriem spodrina savu „mačo” tēlu

gallery icon

Putins cīkstas ar džudo čempioniem

gallery icon