Burkānus un kartupeļus notīrīt un sagriezt garās strēmelītēs. Sīpolu sagriezt četrās daļās. Jēra gaļu sagriezt palielos gabalos un apcept katlā ar biezu apakšu, apm. 2-3 min. no katras puses. Pievienot burkānus un kartupeļus, sīpolus un veselus ķiplokus un cept visu kopā uz lielas uguns 5-7 min. Pievienot rozmarīnu, pienu, samazināt uguni un vārīt zem vāka apm. 40 minūtes.
Pannā apcept miltus līdz tie kļūst zeltaini-brūni. Gaļu un dārzeņus pārlikt porcijas podiņos. Šķidrumu, kur vārījās dārzeņi un gaļa, pārliet pannā pie miltiem un visu laiku maisot karsēt 3 min. Ar šo mērci pārliet dārzeņus un gaļu, uzlikt vākus un ievietot cepeškrāsnī uz 10 minūtēm 200 grādos.