foto: Shutterstock
Zupas
2024. gada 4. martā, 10:00

Siera zupa ar malto gaļu

Ļoti sātīga zupa! Svaigumam var pievienot sakapātus maurlociņus vai arī kressalātus.

Pagatavošana

45 min5 porcijas
1

Puravus gareniski iegriez, pēc tam sagriez ļoti plānās šķēlītēs. Arī šampinjonus sagriez plānās šķēlītēs.

2

Katlā sakarsē eļļu, pievieno malto gaļu un apcep brūnganu. Pievieno puravus un sēnes un pacep vēl dažas minūtes. Pieber sāli, piparus un pārkaisi miltus un viegli apbrūnini.

3

Pielej vīnu un vāri, līdz šķidrums gandrīz izvārījies. Pievieno buljonu, pienu un kausēto sieru un bez vāka vāri aptuveni 15 minūtes. Pievieno garšvielas.

4

Pannā izkausē sviestu, ieber rupjmaizi un riekstus un apcep.

5

Kad zupa iesmelta šķīvjos, izrotā ar riekstu un maizes maisījumu.