foto: Shutterstock
Zupas
2020. gada 29. oktobrī, 12:00

Biešu zupa ar pastinaku un mārrutkiem

Ja biešu zupas esam iecienījuši, tad pastinaks bieži vien tiek aizmirsts un reti tiek novērtēts. Zupa ir sātīga un patīkamu pikantumu sniedz mārrutki.

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Dārzeņus nomizo un smalki sagriez.

2

Pannā izkausē sviestu, tajā apcep smalki sagrieztus sīpolus. Pievieno buljonu, kartupeļus un pastinakus. Kad masa sāk vārīties, pievieno arī bietes. Vāra, kamēr visi dārzeņi ir mīksti.

3

Noņem pannu no uguns un visu sablendē viendabīgā masā. Pievieno krējumu, mārrutkus.

4

Pasniedz siltu, pārkaisot ar maurlociņiem.