Ķirbja biezzupa
foto: Shutterstock
Ķirbja biezzupa
Zupas
2025. gada 2. februārī, 12:00

Ķirbja biezzupa

0

Ideāla zupa – izejvielas, kas ziemā ir mājās ikvienam (jo īpaši, ja ar garšvielām vari variēt pēc sirds patikas), rūpju tikpat kā nekādu, ja neskaita sīpolu mizošanu un sagriešanu, ēdiens gatavs jau pēc 20 minūtēm. Vai nav jauki, ko? Tirgū izvēlies muskatķirbjus – zupiņa būs burvīgi optimistiskā krāsā!

Pagatavošana

1

Sagriez lielos gabalos ķirbi, sīpolus un mazā ūdenī vāri, līdz tie mīksti, taču ne izšķīduši. Sablendē, iemaisi garšvielas, kādas tev tīk, un kausēto sieru.

2

Sablendē, iemaisi garšvielas, kādas tev tīk, un kausēto sieru.

3

Lej šķīvjos un pasniedz: 1) ar apceptām pikantu desu ripiņām, 2) dažādu veidu pesto, 3) balzāmetiķa vai balzāmetiķa pastas punktiem, 4) adžiku vai asu vīriešu zapti.