Gaļu sagriezt mazos gabaliņos. Burkānus un selerijas sagriezt ripiņās. Sēnes notīrīt no zemes un sagriezt šķēlītēs. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt.
Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcpet sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot burkānus, selerijas un cept vēl 5 min. Pievienot gaļu un apcept. Pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu un sautēt visu kopā vēl 5 min. Pieliet buljonu, apsegt ar vāku un uz lēnas uguns vārīt, līdz gaļa ir gatava. Pašās beigās pievienot sēnes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un zem vāka vārīt vēl 5 min.
Pasniedz pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.