OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zupas
2013. gada 4. augustā, 19:38

Ātrā pupiņu zupa

No uzturā lietojamiem pākšaugiem vērtīgākie ir zirņi, lauku pupas, pupiņas. Pākšaugi satur daudz olbaltumvielu kuras ir nepieciešamas mūsu organismam. Tāpec piedāvājam vēl vienu recepti kurā izmantotas pupiņas.

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu. Apcept tajā sagrieztu puravu un smalki sakapātus ķiplokus, pievienot oregano. Cept 3-4 min., līdz puravs kļūst mīksts. Pieliet buljonu un pievienot pupiņas ar visu sulu, apmaisīt un vārīt 4-5 min. Pievienot citrona sulu, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

2

Pasniedz pārkaisot ar Parmezānu.