A bowl of homemade chili bean soup with meat, selective focus
A bowl of homemade chili bean soup with meat, selective focus
Zupas
2013. gada 8. maijā, 17:54

Mežonīgā pupiņu zupa <br> <br>

Šī zupa viennozīmīgi patiks daudziem - gan tiem, kuriem garšo meža gaļa un pākšaugi, gan tiem, kuri labprāt bauda ko asāku. Iespējams, rodas jautājums par nosaukumu, bet pagatavojiet, nogaršojiet un visu sapratīsiet. :)

Pagatavošana

4 porcijas
1

Pupiņas iemērkt uz nakti aukstā ūdenī.

No mežacūkas kakla izvāra buljonu, pievienojot kadiķogas un sāli. Kaklu izņemt no buljona, atdzesēt un atdalīt gaļu no kaula.

2

Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot kūpinātu papriku, čili pārslas pēc garšas un 1 kausu buljona un samaisa, lai veidojas viendabīga masa. Sautēt 5 min. Pievienot konservētus tomātus un sautēt vēl 5 min. Tomātu-sīpolu masu pārlikt katlā, pievienot pupiņas, atdalītu no kauliem gaļu un vārīt līdz pupiņas ir gatavas. Pēc garšas pievienot sāli un piparus.

3

Pasniedz karstu.