Gatavojam salsu: Ananāsam nogriezt mizu, izgriezt "actiņas" un serdi, sagriezt mīkstumu mazos kubiņos. Ingveru sarīvēt uz smalkās rīves. Ananāsu (ja izdalās sula, tad to arī) samaisīt ar laima sulu un miziņu, cukuru, ingveru. Pievienot pēc garšas svaigi maltus piparus un samaisīt. Novietot ledusskapī uz 30 min.
Zivju malto gaļu samaisīt ar olu, smalki sakapātiem ķiplokiem un sīpoliem, pievienot kariju un sāli pēc garšas. Ar mitrām rokām izveidot kotletes. Katlā uzkarsēt eļļu un apcept zivju kotletes līdz veidojas brūna garoziņa. Uzceptas kotletes novieto uz papīra dvielīšiem, lai notek liekā eļļa.
Pasniedz ar aukstu ananāsu salsu, pārkaisot ar smalki sakapātu kinzu.