foto: Shutterstock
Zivs filejas sagriez gabaliņos, pārkaisi ar sāli, apslaki ar pusi citrona sulas un uz pusstundu ieliec ledusskapī.
Sīpolu sakapā, iztīrītas čili pākstis sagriez smalkās strēmelītēs. Ingveru kopā ar ķiplokiem sasmalcini un piestā saberz, lai izveidojas pasta.
Pannā sakarsē eļļu un viegli apcep sīpolus. Pievieno ingvera un ķiploku pastu un 1 minūti pasautē.
Pievieno kurkumu, koriandra sēklas, romiešu ķimenes un malto čili un vēl minūti karsē.
Pievieno kokospienu, čili strēmelītes, atlikušo citrona sulu un etiķi. Uz lēnas uguns karsē 8–10 minūtes.
Ieliec zivs gabaliņus un sutini vēl 7–8 minūtes.
Pārkaisi ar sakapātām koriandra lapiņām.