Notīrītai līdakai nogriezt galvu, izņemt iekšas un novilkt ādu. Gaļu atbrīvot no asakām. Līdakas gaļu samalt ar žāvētu krūtiņu, apceptu sviestā sasmalcinātu sīpolu un izmērcētu baltmaizi. Pievieno kartupeļu cieti, krējumu, dilles, sāli, svaigi maltus piparus un kārtīgi samīcīt.
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Ar mitrām rokām izveido kukulīti un pārliek uz sagatavotas cepešpannas. Kukulīti var cept arī taisnstūra formā - šajā gadījumā sagatavoto masu vienkārši pārliek formā. Cep iepriekš uzkrsētā cepeškrāsnī apm. 1 st 180 grādos. Īsi pirms gatavošanas beigām kukulīti pārkaisīt ar sarīvētu sieru.
Zivju kukulīti atdzesē un sagriež gabalos. Pasniedz ar mārrutku un krējuma mērci.