foto: Shutterstock
Kuskusu ieber bļodā, pievieno 1 ēd.k. labas olīveļļas, pievieno pēc garšas sāli un pārlej ar karstu ūdeni atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Atstāj uz 10 min. uzbriest.
Bietes un sieru sarīvē uz smalkās rīves, pievieno uzbriedušam kuskusam. Pievieno arī olas, redīsu dīgstus, miltus un samaisa. No šīs masas izveido sešus plācenīšus un apcep tos no abām pusēm.
Mērcei jogurtu sajauc ar sasmalcinātiem zaļumiem, pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Ja ir vēlme pēc pikantākas garšas, var pievienot kādu ķiploka daiviņu.
Maizītes sagriež uz pusēm. Apakšējo pusi apsmērē ar jogurta mērci. Tad kārto spinātus, uzceptus kuskusa plācenīšus, redīsu šķēlītes, vēlreiz mērci un brokoļu dīgstus. Apsedz ar otru maizes pusi un uzreiz pasniedz.