Abu veidu klijas sajaukt ar olu, biezpienu, pievienot pēc garšas sāli un iecienītās garšvielas (piem. granulēto ķiploku), cepamo pulveri un kārtīgi sajaukt. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un ar karotes palīdzību izveidot apaļu "pankūku".
Malto gaļu sajaukt ar rīvētām bietēm un 1 ēd.k. jogurta, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisīt un izveidot apaļu kotleti. Kotleti novietot uz cepešpannas, blakus maizītei. Cept iepriekš uzkarsēta krāsnī 180 grādos 15-20 min.
Atlikušo jogurtu sajaukt ar mārrutkiem, pievienot pēc garšas sāli. Gatavu maizīti sagriezt uz pusēm. Vienu daļu apsmērēt ar mērci, uzlikt sagrieztu marinētu gurķi un uzlikt kotleti. Apsegt ar otru maizītes daļu.
Avots-laperla-foto.livejournal.com