Svaigo sieru sajaukt ar jogurtu, pievienot pēc garšas vasabi, smalki sakapātas dilles un sāli. Gurķi sagriež šķelītēs. Sipolu smalki sakapāt. Tunci sasmalcināt ar dakšu, pievienot sīpolus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Formā ar noņemamām malām izklāt kārtu ar maizi, vajadzīgajās vietās maizi sagriežot. Pēc vēlmes var nogriezt garoziņas. Maizes slāni iesmērēt ar 1/3 siera-jogurta masas un pa virsu sakārtot gurķa šķelītes. Uzklāt otru maizes slāni. Pa virsu vienmērīgi izklāt tunča masu. Apsegt ar trešo maizes slāni. Novietot torti ledusskapī līdz pasniegšanai.
Noņemt formas malas un apsmērēt kūku no visām pusēm ar atlikušo siera-jogurta masu. Augšu dekorē ar garām gurķa strēmelēm un dillēm.