foto: Shutterstock
Iesit olas bļodā, dzeltenumus izņem ārā (var uzreiz atdalīt olu baltumus no dzeltenumiem). Vienmērīgi saputo olu baltumus līdz tie kļūst gaisīgi. Putotāja vietā var izmantot arī dakšu.
Pievieno jūras sāli, spirulīnu pulveri, lociņus, vienu ēdamkaroti olīveļļas un spinātus. Visu samaisa kopā tā, lai sastāvdaļas ir pārklātas ar olas baltumu.
Atlikušo olīveļļu ielej lielā, karstumizturīgā pannā, kuru liek uz vidējas uguns. Pievieno tomātus un papriku, cep dažas minūtes līdz viss ir mīksts.
Ielej olu baltumu un dārzeņu sajaukumu pannā, uzmanīgi samaisa un cep 2 – 3 minūtes.
Liek pannu krāsnī un cep 4 – 6 minūtes 150 – 170 grādos pēc Celsija.
Pasniedz karstu.