foto: Publicitātes foto
Uzkodas
2019. gada 4. februārī, 13:19

Pīles filejas un mango iesmiņi

Daudzi no mums 2019. gadā ir iesoļojuši ar apņemšanos dzīvot labāk un uzlabot savas dzīves kvalitāti. Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā vērtīgām uzturvielām bagātu uzkodu receptes – tās ir vienkārši pagatavojamas un lieliski iederēsies arī svinību galdā.

Pagatavošana

1

Pīles filejas ādā nedaudz iegriež.

2

Pannā uzkarsē eļļu, liek filejas ar ādu uz leju. Apcep 1-2 min no katras puses.

3

Pīli ar ādu uz augšu liek cepeškrāsnī un 12-14 min cep 180 °C karstumā.

4

Kad fileja gatava, to atdzesē.

5

Kamēr pīles fileja gatavojas cepeškrāsnī, var ķerties pie marinādes pagatavošanas, kopā sajaucot visas sastāvdaļas.

6

Sagriež filejas plānās, garenās strēmelēs un liek marinādē.

7

Ja ir vēlme, pīles filejai vari noņemt ādu pilnībā.

8

Mango sagriež nelielos gabaliņos un pamīšus kārto uz iesmiem kopā ar pīles filejas gabaliņiem.