Uzkodas
2015. gada 9. decembrī, 06:00

Sāļā kūka ar kūpinātu vistu un sieru

Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas "Cāļa gaļas ēdieni". Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību "White Book". Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Pagatavošana

30 min10 porcijas
1

Vistas gaļu sagriezt mazākos gabalos. Marinētus gurķus sagriezt mazos kubiņos. Sieru sajaukt ar vistu un gurķiem.

2

Sagatavot kūku formu ar noņemamu sānu malu. Apakšu un malas izklāt ar cepamo papīru. Sagatavotā formā pārlikt vistas-siera masu, izlīdzināt un novietot ledusskapī uz 10-12 stundām (uz nakti).

3

Mandeles sasmalcināt. Sāļo kūku izņemt no ledusskapja, noņemt sānu malu, pārlikt uz servējamā šķīvja un malas apkaisīt ar riekstiem.

4

Pasniedz ar cepumiem, sāļām cepumu standziņām vai grauzdētu maizi.