Marinated fried sardines with onion, selective focus
Marinated fried sardines with onion, selective focus
Uzkodas
2014. gada 25. martā, 20:01

Marinētas salakas ar mārrutkiem

Receptē izmantotās salakas var aizstāt ar reņģēm. Tas nekādā ziņā ēdienu nepadarīs sliktāku. Lai labi garšo!

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Izķidātas salakas pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep uzkarsētā eļļā no abām pusēm.

2

Katlā uzkarsē ūdeni ar etiķi, pievieno mārrutkus, lauru lapas, piparus, cukuru un sāli pēc garšas, uzvāra un mazliet atdzesē. Sīpolus notīra un sagriež gredzenos.

3

Ceptas zivis kārto traukā, pārliek ar sīpolu gredzeniem un pārlej ar marinādi. Trauku apsedz ar vāku un novieto ledusskapī uz 24 stundām marinēties.